Äta

Matlagning utomhus över öppen eld är centralt för oss på Nyrups Naturhotell. Vi använder lokala råvaror från våra samarbetspartners i MittSkåne.

För grupper och gäster med Naturhotellstandard

När du som grupp kommer över dagen kan du välja utomhusmatlagning som aktivitet. Om din grupp övernattar hos oss ingår den gemensamma matlagningen i upplevelsen.

Vi ordnar alla råvaror och gruppen hjälps åt att laga en tre-, fyra- eller kanske femrätters meny. En unik upplevelse av ursprunglig matlagning. Helt enkelt den bästa gruppaktiviteten för företaget, vännerna, svensexan, möhippan eller femtioårsfesten.

Är du nyfiken på utomhusmatlagning som dagsaktivitet, maila dina frågor till oss här.

För vandrare och vandrarhemsgäster

Vandrarhemsgäster kan lägga till råvaror och handfasta tips för matlagning över öppen eld. Du lagar sedan själv maten.

Säsongsanpassade menyförslag med råvaror från trakten, tvårätters middag, lunch eller frukost (115:-, 95:- eller 75:-/person).

När du bokar väljer du att lägga till råvarukorgar, så är allt förberett när du kommer till oss.