Alla Hjärtans Dag – ta med din partner på annorlunda äventyr!

Vi öppnar upp Nyrups Naturhotell för annorlunda romantiskt vinteräventyr i Skåne på Alla Hjärtans Dag den 14 februari. 

Nyrups Naturhotell -  övernattning i skogen

Bo med vandrarhemsstandard och njut av den gemensamma matlagningen vid vedspisen eller över de öppna eldarna utomhus. Vi bjuder på råvarukorgen (och enkla recept) till en tvårätters middag över öppen eld. Specialerbjudandet över Alla Hjärtans Dag kostar 450:-/person.

Ta tillfället i akt och njut av en fantastiskt vinterpromenad i Frostavallens strövområde. Vi ligger alldeles intill fantastiska vandringsslingor över vidsträckt bokskogar, uråldriga vulkaner och skånes renaste sjö, Dagstorpssjön. Vi ordnar kartor så att ni enkelt hittar ut och självklart kan du ställa din packning hos oss så länge.

Ni bor i yllehydda med dubbelsäng, tvättfat, oljelampa och fotogenvärmare. Boka gärna till lakan, råvarukorg för frukost och slutstädning (totalt 255:- inkl moms) så blir totalpriset 705:-/person (inkl moms). Är du medlem i STF får ni 50:- rabatt per person, vi ordnar gärna medlemsskapet.

Nyrups Naturhotell, tofflor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *