Nyrups Naturhotell lanserar Sveriges mest hållbara vandringsuppelvelse?

Nyrups Naturhotell lanserar nu fyra vandringspaket där allt är förberett. Här kan du vandra mellan en och tre dagar med färdiga turförslag, råvaror för alla måltider samt förberedda yllehyddor för övernattning.

Vandringarna bygger också på ankomst med tåg och lokalbuss vilket garanterar en hållbar semester.

– Det hela bygger på att gästerna får en beskrivning hemskickad vid bokning. Sedan tar de bara tåget till Höör och lokalbussen till Frostavallen och vandrar genom skogen till Naturhotellet, säger Camilla Jönsson, en av delägarna till Nyrups Naturhotell.

Vandringarna är lätta eller medelsvåra i MittSkånes bokskogar och när gästerna vandrat klart sin dagsvandring väntar råvaror för matlagning över öppen eld och lakan för Samilngsyllehyddan Älvan, Nyrups Naturhotellövernattning i Naturhotellets yllehyddor.

– Vi har fokuserat på att det ska vara enkelt och bekvämt att vandra hos oss, för oss är det viktigt att fler kommer ut och upplever en nära kontakt med den skånska naturen, fortsätter Camilla.

Nyrups Naturhotell summerar nu 2016 och kan konstaterar en ökning med närmare 60% i antal gästnätter. Naturhotellet passerade för första gången 600 gästnätter och är alltså på god väg mot vårt mål som ligger på 800-900 gästnätter.

Nyrups Naturhotell är en unik naturupplevelse som i sig sätter en begränsning för hur många gäster som kan tas emot.

– Det känns väldigt skönt att årets gäster verkligen gett oss positiv feedback, trots den kraftiga ökningen i antal nätter, avslutar Camilla.

Mer nyfiken? Maila till Camilla eller titta på våra vandringspaket här

Nyrups Naturhotell, vandringspaket

 

2 reaktioner på ”Nyrups Naturhotell lanserar Sveriges mest hållbara vandringsuppelvelse?

  1. SÅ BRA! Och LYXMADRASS och, som det kändes MANGLADE lakan!
    GOD mat! Men snälla Camilla, se över brickorna, dom ska nog målas lite blå dom flesta nu. VI kommer oavsett tillbaka
    Clara och Evalotta Falkeborn Willner

    1. 🙂 stort tack för fin feedback och härligt att ni var nöjda! Vi har redan sett över brickorna så nu är de mer lättfunna\camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *