Genuina
matupplevelser

Eldnära matlagning

Uteköket är redo för dig

På Nyrups Naturhotell upplever du naturnära matlagning när du lagar din mat på våra öppna eldar. Vårt utekök är väl utrustat med allt som behövs och om du bokar med våra råvaror får du också tips och trix för en lyckad matlagning.

Här är närvaron vid elden en naturlig ingrediens och efter någon eller några nätter i skogen hos oss är du en fullfjädrad eldare – oavsett grundkunskap.

Vi arbetar enbart med lokala råvaror efter säsong och när du använder våra råvaror kommer du att uppleva en måltid du aldrig njutit av i skogen tidigare.

Hållbarhet är viktigt för oss, av den anledningen har grönsaker och rotsaker huvudrollen i våra menyer.

Det kött och mjölk som erbjuds är av högsta klass och ofta vilt eller med fokus på gräsbetande djur. De vegetariska menyerna baseras på så lokalproducerade råvaror som möjligt och är helt fria från halvfabrikat.

Matlagningen på Nyrups Naturhotell är specialutvecklad för att skapa en grund för gemenskap och samvaro samtidigt som den är ett redskap för komma nära naturen och ge en insikt kring det genuina och ursprungliga i människans matlagning. I grunden är tanken att gästerna får i grunden samma mat, så att man verkligen kan dela upplevelsen vid eldarna med varandra.

Vi har aldrig halvfabrikat, vi använder säsongsanpassade råvaror – och vi försöker arbeta med råvaran i centrum, vilket gör att vi till stora delar skalat ner utbudet av exempelvis importerade kryddor. Elden, samvaron och naturupplevelsen kommer att ge dig en unik
måltidsupplevelse!

För grupper större än åtta personer kan bokningen också inkludera en guidad matlagning – en svårslagen upplevelse av gemenskap, fokus, närhet och energi som resulterar i en kulinarisk middag.

Här kan du också njuta av lokal ost – antingen som lite lyxigt tillval eller i form av en ostpromenad där smakerna och stillheten förenas.

Här är närvaron vid elden en naturlig ingrediens och efter någon eller några nätter i skogen hos oss är du en fullfjädrad eldare oavsett grundkunskap.

Vi arbetar enbart med lokala råvaror efter säsong och när du använder våra råvaror kommer du att uppleva en måltid du aldrig njutit av i skogen tidigare.

Hållbarhet är viktigt för oss, av den anledningen har grönsaker och rotsaker huvudrollen i våra menyer.

Det kött och mjölk som erbjuds är av högsta klass och ofta vilt eller med fokus på gräsbetande djur. De vegetariska menyerna baseras på så lokalproducerade råvaror som möjligt och är helt fria från halvfabrikat.

Matlagningen på Nyrups Naturhotell är specialutvecklad för att skapa en grund för gemenskap och samvaro samtidigt som den är ett redskap för komma nära naturen och ge en insikt kring det genuina och ursprungliga i människans matlagning. I grunden är tanken att gästerna får i grunden samma mat, så att man verkligen kan dela upplevelsen vid eldarna med varandra.

Vi har aldrig halvfabrikat, vi använder säsongsanpassade råvaror – och vi försöker arbeta med råvaran i centrum, vilket gör att vi till stora delar skalat ner utbudet av exempelvis importerade kryddor. Elden, samvaron och naturupplevelsen kommer att ge dig en unik
måltidsupplevelse!

För grupper större än åtta personer kan bokningen också inkludera en guidad matlagning – en svårslagen upplevelse av gemenskap, fokus, närhet och energi som resulterar i en kulinarisk middag.

Här kan du också njuta av lokal ost – antingen som lite lyxigt tillval eller i form av en ostpromenad där smakerna och stillheten förenas.

Boka här

Bokning för grupper fler än 8 personer.

Pin It on Pinterest