Möten

En kilometer rakt ut i skogen utan bilväg och utan el, wifi och rinnande vatten får mötet ett unikt upplägg och en garanterad mental närvaro.

Eftersom vi inte har någon el kräver mötet en annorlunda planering än konventionella konferenser. Vi har specialistkompetens kring mötesplanering med särskilt fokus på kreativa möten och hjälper dig gärna som bollplank för upplägget. Maila Camilla med en enkel beskrivning av målet med din dag så kontaktar hon dig för en diskussion.

Arbetsmöten över dagen

Samlas i Älvan allihop. Och kanske en sovyllehydda som grupprum? Vi ordnar allt praktiskt.

Möten över dagen fungerar för 6-25 personer. Maila oss för snabbt förslag på upplägg och pris.

Arbetsmöten med övernattning

Självklart kan du lägga till en övernattning till din arbetsdag. En utomhusmatlagning ger en unik gemensam upplevelse och du kan också lägga till en trädklättring, vulkanvandring, ostpromenad eller fladdermussafari.

Företagsgrupper bor med Naturhotellstandard hos oss  och då är de sköna sängarna bäddade med lakan. Läs mer om övernattning på Sova här på webben.

Möten över dagen fungerar för 6-14 personer. Maila oss för snabbt förslag på upplägg och pris.

Kompisgäng, födelsedag, svensexor och möhippor

Nyrups Naturhotell är en utmärkt plats för festligheter och träffar för grupper mellan 8 och 14 personer. Om ni kan sova i trebäddsyllehyddor får ni plats med 18 personer i riktiga sängar.

Kontakta oss för förslag kring enklare upplägg där ni sköter er mest själva eller Naturhotellstandard med gemensam utomhusmatlagning. Maila oss här så får du snabbt svar.