+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Kan havsbad vara det enda rätta?

Är det den bästa upplevelsen en varm sommardag att lägga sig på någon av de ljuvliga stränderna längs Skånes varierande kust? Ja, det är en lösning och Skåne har så många olika kustvarianter att du inte behöver bli uttråkad. I Skåne får du alltid olika havsnära upplevelser att prova.

När du provat de långa sandstränderna längs kusten i öster, söder och väster, är det kanske dags att prova badplatserna längs kusten i det nordvästra hörnet av Skåne? Här finns det härliga klippiga badplatser att uppleva vid Kullaberg eller Bjäre. Du har väl heller inte missat den ljuvliga skärgården i Skånes nordöstra hörn? Alla stränder är unika i Skåne och totalt sett är Skåne absolut en plats för  havsbadsupplevelser i världsklass!

Men när du tröttnat på havsbad?

Ett insjöbad är inte fel – det finns många ljuvliga stränder också längs insjöarna. Sjöarna bjuder också alla olika och unika upplevelser. Här i MittSkåne finns fantastiska sjöbad på många ställen. Kanske ska du bocka av alla platserna på listan här?

  • Dagstorpssjöns norra strand,
  • Vaxsjön,
  • Tjörnarpssjön,
  • Bosarpssjön
  • Ringsjön

Ringsjön har många olika badplatser. Ringsjön är numera frisk större delen av somrarna och här kan du välja på Ringsjöstrand, Fulltofta, Jägersbo, Sätofta, Stanstorp och Sjöholmen. De många valmöjligheterna gör att du nästan alltid har en fin badplats att prova nya upplevelser på! Alla Ringsjöns badplatserna är unika i sig!!

Bokskog – är inte det extremt hett på sommaren?

Har du provat att uppleva en stekhet dag i bokskogen? Vi lovar att det är en härlig upplevelse och att det är få ställen som är så ljuvliga i hettan som en skånsk bokskog. Ofta har de en helt naturlig lokal vind som drar igenom trädens krontak.

Här hos oss på Nyrups Naturhotell slås vi varje år av att en varm sommar aldrig riktigt känns så stekhet! I stället bjuder skogen på ett djupt, svalkande lugn och ett ”småprat” av skogens själ. Det är en alldeles alldeles ljuvlig upplevelse att vistas i skogen när sommaren är som varmast!

Vi lovar att skogen kommer att ge dig en helt annan upplevelse och en ny dimension av sommaren. Om du inte redan har provat så hoppas vi att du ger dig ut!

Ta med ett liggunderlag, kanske något gott att äta och dricka och sedan kan du njuta av upplevelsen att ligga och skåda upp i  trädens egna himmel. Eller kom till oss på Nyrups Naturhotell och stanna några dygn för en alldeles unik sommarupplevelser! Vi behöver nog inte berätta att sommarkvällar i uteköket med solnedgång, eld, rök och gemenskap kring elden är en upplevelse som du aldrig kommer att glömma!

BOKA HÄR Företag Boka