+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Nyrups Naturhotell är en naturnära och unik plats för teambuilding, konferenser, möten och fester.

Nyrups Naturhotell är en naturnära och unik plats för teambuilding, konferenser, möten och fester.

Några dagar för teambuilding, utomhuskonferens eller ledningsgruppsmöte ger en svårslagen gemensam totalupplevelse. Här arbetar ni tillsammans både fysiskt och mentalt och genom vårt unika upplägg får ni genuina naturupplevelser och aktiviteter inbyggda i upplevelsen.

Här blir dagskonferensen olik allt annat ni provat och om ni stannar ett eller två dygn eller provar lunch till lunchmöte är matlagningen över öppen eld en naturlig del av upplevelsen.

Självklart kan ni också välja att lägga till en kvällsmatlagning om ni enbart har dagskonferens eller halvdagskonferens. Att laga mat över öppen eld är den perfekta teambuildingen, här är allas insats avgörande för slutresultatet. Att sedan njuta av maten i ljusens och oljelampans sken ger en oslagbar inramning och ett gemensamt minne för livet.

När ni har teambuilding, möten eller konferenser på Nyrups Naturhotell är ni alltid ensamma på platsen, så ni får ostörda samtal och unika möjligheter att lära känna alla i gruppen på ett djupare plan.

Ett möte utan el kräver förberedelser men blir minst lika bra som vanliga möten. Med lite planering och eftertanke skapar ni unika möten på Nyrups Naturhotell. Bygg gärna in en vandring eller ensam reflektion i planeringen. Vi har specialistkompetens kring mötesplanering med särskilt fokus på kreativa möten och kan gärna hjälpa dig som bollplank eller som dialogledare.

Alla grupper kan också njuta av annorlunda och roliga aktiviteter – Trädklättring, Skogsbad eller yoga, Ostpromenad, Fladdermus-safari, Råvarusafari innan matlagningen eller kanske en Vullkanvandring?

Du kan boka din teambuilding, konferens eller möte i vårt bokningsystem som du hittar här nedanför. Har du lite oklara funderingar, fyll gärna i vårt formulär på den här länken så hjälper vi dig att planera!

Nyrups Naturhotell som festplats – vi lovar en unik gemensam upplevelse att minnas. Naturhotellet är en fantastisk plats för bröllop, födelsedagar, kompisgäng, familjeåterföreningar eller andra sammankomster.

Upplevelsen blir unik och vi lovar både härliga matupplevelser, långa samtal och gemensam tid med arbetet sida vid sida. Lämpliga gruppstorlekar är från 8 till lite drygt 20 personer, men upp till 30 personer fungerar också med lite planering.

VI samarbetar också med andra anläggningar och kan ordna så vissa sover på annan plats, men att lägerlivet, festen och samvaron delas av alla.

Vill du boka Nyrups Naturhotell som festplats eller som plats för en familjegrupp, födelsedagsfirande eller jubileum? Klicka på den här länken så kommer du till vårt formulär, vi hjälper dig att skräddarsy din upplevelse.

Nyrups Naturhotell

Har du andra frågor, hör av dig till boka@naturhotell.se.

Våra bokningsvillkor finns här.

Naturhotell Booking
© 2024 Nyrups Naturhotell | Privacy Policy | Site by Jolico
BOKA HÄR Företag Boka