+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Nyrups Naturhotell lanserar Sveriges mest hållbara vandringsuppelvelse?

Publicerat den 28 december 2016

Nyrups Naturhotell lanserar nu fyra vandringspaket där allt är förberett. Här kan du vandra mellan en och tre dagar med färdiga turförslag, råvaror för alla måltider samt förberedda yllehyddor för övernattning.

Vandringarna bygger också på ankomst med tåg och lokalbuss vilket garanterar en hållbar semester.

– Det hela bygger på att gästerna får en beskrivning hemskickad vid bokning. Sedan tar de bara tåget till Höör och lokalbussen till Frostavallen och vandrar genom skogen till Naturhotellet, säger Camilla Jönsson, en av delägarna till Nyrups Naturhotell.

Vandringarna är lätta eller medelsvåra i MittSkånes bokskogar och när gästerna vandrat klart sin dagsvandring väntar råvaror för matlagning över öppen eld och lakan för övernattning i Naturhotellets yllehyddor.

– Vi har fokuserat på att det ska vara enkelt och bekvämt att vandra hos oss, för oss är det viktigt att fler kommer ut och upplever en nära kontakt med den skånska naturen, fortsätter Camilla.

Nyrups Naturhotell summerar nu 2016 och kan konstaterar en ökning med närmare 60% i antal gästnätter. Naturhotellet passerade för första gången 600 gästnätter och är alltså på god väg mot vårt mål som ligger på 800-900 gästnätter.

Nyrups Naturhotell, vandringspaketNyrups Naturhotell är en unik naturupplevelse som i sig sätter en begränsning för hur många gäster som kan tas emot.

– Det känns väldigt skönt att årets gäster verkligen gett oss positiv feedback, trots den kraftiga ökningen i antal nätter, avslutar Camilla.

Mer nyfiken? Maila till Camilla eller titta på våra vandringspaket här

2 Kommentarer

 1. Evalotta Falkeborn

  SÅ BRA! Och LYXMADRASS och, som det kändes MANGLADE lakan!
  GOD mat! Men snälla Camilla, se över brickorna, dom ska nog målas lite blå dom flesta nu. VI kommer oavsett tillbaka
  Clara och Evalotta Falkeborn Willner

  Svara
  • Camilla Jönsson

   🙂 stort tack för fin feedback och härligt att ni var nöjda! Vi har redan sett över brickorna så nu är de mer lättfunnacamilla

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA HÄR Företag Boka