+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Nyrups Naturhotell är Årets Upplevelse!

Publicerat den 1 december 2015

Varje år delar Svenska Turistföreningen (STF) ut pris till årets bästa vandrarhem/hotell och fjällstation. Den 22 november korades alla vinnare på en gala i Göteborg. STF Nyrups Naturhotell var nominerat i två kategorier där det blev ett guld som Årets Upplevelse och ett brons som Årets Nykomling.

– Konkurrensen är hård bland landets alla vandrarhem och fjällstationer. Att bli en av de tre nominerade i sin kategori är ett kvitto i sig på att en anläggning har något utöver det vanliga att erbjuda säger Svenska Turistföreningen i ett pressmeddelande.

– På Nyrups Naturhotell bubblar stoltheten och vi laddar nu för att lyfta upplevelsen ännu en nivå inför 2016, hälsar Camilla och Cecilia.

Motiveringar:

STF Nyrups Naturhotell – guld, Årets Upplevelse

För en uppvisning i bekvämlighet som utmanar gästens sinnen och föreställningar om vad en ett vandrarhem kan erbjuda. När du har stängt den mongoliska yllehyddans dörr stiger du in i en ny värld där mänskliga möten får en ny inramning och du kan andas ut mellan vandringsstigar och vulkaner.

STF Nyrups Naturhotell – brons, Årets Nykomling

När bokskogens skira lövverk förenas med såväl de renaste fiskevatten och mongoliska hyddor kan ingen motstå denna nykomna intensiva naturupplevelse. För en avkoppling i såväl fotogenlampans som vintermånens sken som inte lämnar några avtryck i naturen annat än i själens landskap.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA HÄR Företag Boka