+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

STF Nyrups Naturhotell i Skåne nominerat i två kategorier i STF:s Årets Kudde!

Publicerat den 16 november 2015

Varje år delar Svenska Turistföreningen (STF) ut pris till årets bästa vandrarhem/hotell och fjällstation. Nu är nomineringarna klara och vi  har inte mindre än två nomineringar – Årets Nykomling och Årets Upplevelse. Vinnarna utses 22 november.

STF skriver i ett pressmeddelande att ”konkurrensen är hård bland landets alla vandrarhem och fjällstationer. Att bli en av de tre nominerade i sin kategori är ett kvitto i sig på att en anläggning har något utöver det vanliga att erbjuda.”

Det hela avgörs sent på kvällen den 22 november på STF:s värdkonferens i Göteborg.

Vi är väldigt stolta över nomineringarna och framförallt själva nomineringstexten gör oss extra varma i själen!

Årets Nykomling lyder:

”När bokskogens skira lövverk förenas med såväl de renaste fiskevatten och mongoliska hyddor kan ingen motstå denna nykomna intensiva naturupplevelse. För en avkoppling i såväl fotogenlampans som vintermånens sken som inte lämnar några avtryck i naturen annat än i själens landskap.”

Årets Upplevelse lyder:

”För en uppvisning i bekvämlighet som utmanar gästens sinnen och föreställningar om vad en ett vandrarhem kan erbjuda. När du har stängt den mongoliska yllehyddans dörr stiger du in i en ny värld där mänskliga möten får en ny inramning och du kan andas ut mellan vandringsstigar och vulkaner.”

För mer information kan du kontakta Camilla Jönsson: 076 – 139 87 64, camilla@naturhotell.se

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA HÄR Företag Boka