+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Stolta värdar för Inspirationsdygn för utomhusmatlagning!

Publicerat den 4 mars 2015

Den 27-28 mars anordnar Robusta Äventyr ett rökigt, förhoppningsvis svettigt, kreativt och givande Inspirationsdygn för utomhusmatlagning här hos oss på Nyrups Naturhotell.

Är du nyfiken på att utveckla verksamhet med fokus på utomhusmatlagning, eller driver du redan nu en sådan verksamhet, passa på att träffa likasinnade, inspireras till menybygge och prova olika tekniker i uteköket!

Syftet med inspirationsdygnet är att ge en säkrare grund i måltidsbygge, inspiration till profilering av måltidsupplevelsen till den egna verksamheten och att våga söka samarbeten med lokala leverantörer. Tyngdpunkten ligger på mycket praktik i uteköket i kombination med teori och teoretiska återkopplingar.

Kursen riktar sig till både dig som inte arbetat med utomhusmatlagning tidigare och till dig med erfarenhet och vana. Kursen leds av Camilla Jönsson, Robusta AB/Robusta Äventyr och Rickard Elmqvist, Oreadus. Camilla har särskilt fokus på affärsutveckling inom utomhusturism. Rickard är utbildad kock, äventyrare och verksamhetsutvecklare.

Kursavgift 1500:- (exkl moms). I avgiften ingår förutom själva programmet, övernattning på Nyrups Naturhotell med vandrarhemsstandard och råvaror (inkl alkoholfri dryck).

Här finns hela inbjudan 27-28 mars 2015.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA HÄR Företag Boka