+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Har Nyrups Naturhotell Sveriges mest hållbara vandringspaket?

Publicerat den 28 december 2016

Härliga weekendvandringar i Skåne

Nyrups Naturhotell har olika vandringspaket där allt är förberett – lyxig vandring med grund i glamping. Här kan du vandra mellan en och tre dagar med färdiga turförslag på vackra och välmarkerade vandringsleder, får råvaror för alla måltider samt förberedda, bekväma yllehyddor för övernattning.

Vandringspaket på Nyrups Naturhotell

Med ett vandringspaket på Nyrups Naturhotell behöver du bara ta med dagspackning och kan sen njuta av flera nätter på vackra vandringsleder

De olika vandringspaketen bygger också på ankomst med tåg och lokalbuss vilket garanterar en hållbar semester. Och du får en härlig upplevelse, där känslan av ledighet blir stark redan när du kliver på tåget på din hemdestination!

– Det hela bygger på att gästerna får en beskrivning hemskickad vid bokning. Sedan tar de bara tåget till Höör och lokalbussen till Frostavallen och vandrar genom skogen till Naturhotellet, säger Camilla Jönsson, ägare till Nyrups Naturhotell.

Vandringarna går på lätta eller medelsvåra vandringsleder  i MittSkånes bokskogar och när gästerna vandrat klart sin dagsvandring väntar råvaror för matlagning över öppen eld och lakan för övernattning i Naturhotellets yllehyddor.

– Vi har fokuserat på att det ska vara enkelt och bekvämt att vandra hos oss, för oss är det viktigt att fler kommer ut och upplever en nära kontakt med den skånska naturen, fortsätter Camilla.

Glamping med vandringstema

Vandringspaketen blir en egen version av lyxig vandring eller glamping, som de senaste åren etablerats brett i Sverige. På Nyrups Naturhotell har vandringsupplevelserna funnits tillgängliga sedan 2016 och i perioder är det nästan hälften av gästerna som kommer med kollektiva transporter. Vilket ligger helt i linje med Nyrups Naturhotells grunder kring ekoturism.

Mer nyfiken? Maila till Camilla eller kika på våra upplevelser i Boka-fliken som du hittar till höger på webbsidan.

2 Kommentarer

 1. Evalotta Falkeborn

  SÅ BRA! Och LYXMADRASS och, som det kändes MANGLADE lakan!
  GOD mat! Men snälla Camilla, se över brickorna, dom ska nog målas lite blå dom flesta nu. VI kommer oavsett tillbaka
  Clara och Evalotta Falkeborn Willner

  Svara
  • Camilla Jönsson

   🙂 stort tack för fin feedback och härligt att ni var nöjda! Vi har redan sett över brickorna så nu är de mer lättfunnacamilla

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA HÄR Företag Boka