+46 (0)761 39 87 64 info@naturhotell.se

Upplevelseresa, Minisemester, Skogsretreat?

Publicerat den 19 april 2015

”Det är inte stressen som är problemet utan bristen på återhämtning.”

Återhämtning handlar inte om att göra ingenting utan om att göra det som ger oss energi och glädje. Då får kropp och själ vila – och naturen är den bästa platsen för en effektiv återhämtning.

”När man har haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ”

Boosta dig med skogsretreat! Retreat innebär att man lämnar en invand plats och tar sig någon annanstans, i det här fallet till Nyrup och Skåne. Man ska vara i ro och stillhet vilket vi erbjuder mitt ute i bokskogen i Naturhotellets yllehyddor. Det är också ett tillfälle att få stanna i tanken och känslan. Visdomar från olika naturfolk, tänkare, inspiratörer och insikter från aktuell hjärnforskning ger oss anledning att reflektera. När helgen är över åker du hem med din egen tankekarta, kanske starten på något nytt?

”Lyssna till rösten i naturen för den innehåller dyrbarheter åt dig.”

Eftersom den bästa återhämtningen sker samtidigt man gör något kommer du att få klättra i träd, lösa uppgifter, upptäcka svenska vulkaner, göra en kortare vandring, besöka Nyrups Osteria och laga mat över öppen eld.

Boka din plats

Gå in direkt på www.naturhotell.se för att boka, eller boka via STF, http://www.svenskaturistforeningen.se/sv/upptack/Omraden/Skane/Vandrar hem/STF-Vandrarhem-NyrupNaturhotell/.

Priser från 3 500 kr för två nätter i yllehydda, två frukostar, två luncher och två middagar, en förmiddagsfika, naturupplevelser, reflektion, närvaro och samvaro.

VÅRERBJUDANDE; boka två personer med 15% rabatt  för 5995:-/två personer.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BOKA HÄR Företag Boka